A Franciák által használt népszerű vizes vajtartó általam elkészített változata.

A vajat szobahőmérsékletre felmelegedve, kenjük a harangba. Majd töltsünk vizet az edénybe, kb félig.

Az edényt nem kell hűtőbe tenni, a konyha hűvösebb pontján érdemes tárolni. A vizet pár naponta cseréljük.

http://www.gasztrokeramia.hu/vizes-vajtarto-hasznalata/

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Vizes vajtartó Francia kivitel (hűtés nélkül)

  • 3 800Ft


Kapcsolódó termékek

Vizes vajtartó (hűtés nélkül)

Vizes vajtartó (hűtés nélkül)

  A  vaj hűtés nélkül eltartható, és ..

3 800Ft

Vizes vajtartó Minimalista kivitel Fehér

Vizes vajtartó Minimalista kivitel Fehér

A minimalista vizes vajtartó ugyanúgy műköik, mint..

3 800Ft

Vizes vajtartó Minimalista kivitel Fekete

Vizes vajtartó Minimalista kivitel Fekete

A minimalista vizes vajtartó ugyanúgy műköik, mint..

3 990Ft

Vizes vajtartó (szintelen máz)

Vizes vajtartó (szintelen máz)

A  vaj hűtés nélkül eltartható, és mindig ken..

3 800Ft