A  vaj hűtés nélkül eltartható, és mindig kenhető marad. A kerámia kívül belül, mázas így könnyű takarítani.

Használat:

A szobahőmérsékletű vajat tapasszuk a henger alakú tetőbe úgy, hogy maradjon szabad lyuk a víznek. Majd töltsük fel hideg vízzel az edényt. Csap felett (hogy a kiszorított víz le tudjon csorogni.) a tetőt vajjal együtt beleengedjük. Így a vaj víz alá kerül, és sokáig eláll. A vizet néhány naponta cseréljük. Kenyérmorzsával vigyázzunk, ne kerüljön a vízbe. Az edény a konyha hűvösebb pontján helyezzük el.

További használati útmutató képekkel:

http://www.gasztrokeramia.hu/vizes-vajtarto-hasznalata/

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Vizes vajtartó (szintelen máz)

  • 3 800Ft


Kapcsolódó termékek

Vizes vajtartó (hűtés nélkül)

Vizes vajtartó (hűtés nélkül)

  A  vaj hűtés nélkül eltartható, és ..

3 800Ft

Vizes vajtartó Francia kivitel (hűtés nélkül)

Vizes vajtartó Francia kivitel (hűtés nélkül)

  A Franciák által használt népszerű vizes..

3 800Ft

Vizes vajtartó Minimalista kivitel Fehér

Vizes vajtartó Minimalista kivitel Fehér

A minimalista vizes vajtartó ugyanúgy műköik, mint..

3 800Ft

Vizes vajtartó Minimalista kivitel Fekete

Vizes vajtartó Minimalista kivitel Fekete

A minimalista vizes vajtartó ugyanúgy műköik, mint..

3 990Ft